Aangezien vanuit onze vrienden- en kennissenkring de vraag steeds luider klonk om vlees van onze zelf gekweekte runderen te verkrijgen hebben we lange tijd verschillende manieren bekeken om zelf ons eigen vlees te kunnen commercialiseren. Van boer tot winkelvloer.

De ideale manier bleek een samenwerking met Slagerij Koen & Natasja uit Wetteren, met als doel een constant kwaliteit te garanderen. Deze slagerij werd recent gerenoveerd en is ondertussen volledig uitgerust met enkel het beste gereedschap en onder totale controle van het Agentschap voor Voedselveiligheid waarbij hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bovendien heeft slagerij Koen & Natasja een streepje voor, omdat zij op regelmatige basis via Hof ten Ede in een vroeg stadium al de dieren kan selecteren die hij later in de slagerij wil verwerken.

Door deze unieke werkwijze kunnen we op ieder moment vleespakketten aanbieden met steeds dezelfde verse kwaliteit. Bovendien wordt alles vacuüm verpakt, zodat u zonder zorgen kan genieten. De klant kan op ieder ogenblik bestellen en je pakket  afhalen tijdens de openingsuren van de winkel.